Big Boss !

Selamat datang ke blogshop /blogkraf kami . Semua keychain & barang2 di di blog ini adalah 100% handmade dari kami berdua . enjoy and feel free to order ! :)


Post | Order | | Linky

Chit-Chat!



Follow Us Here



History!


» 23-Jul-2012
» 29-Jul-2012
» 03-Aug-2012
» 06-Aug-2012

Edit by

Template: Aina Syaza
Editor: Shiyda Aqma & Aisyah Nan
Other: WeHeartIt Photobucket
Monday, 6 August 2012, 09:14 1 comment
Hi, assalamualaikum semua!
Ni ha nak cerita, baru-baru ni madam vulgaris™ baru je bersalin.
Anak perempuan taw.
Nak tengok gamba dia? Nah! amekaaw! 
Rasa-rasa muka dia sama macam sape? madam vulgaris™ ke, Mr vulgaris™? Ape kate anda?

Introducing: Baby vulgaris™

front view

 back view

Haa. cane? da dapat cam da dia iras sape?
X dapat cam lagi?meh close up!


so amacam? hehe.
enjoy!

hasil titik peluh: Aisyah Nan

Labels: ,


Friday, 3 August 2012, 08:34 0 comment



ok . yang ni ialah Kawaii™ Vulgaris . Kawaii ke ?? haha 

Hasil titik peluh : Shiyda Aqma


08:05 0 comment




                           Hello ! haa , ni ialah Cowboy™ Vulgaris . Nama je Cowboy tapi kuda nya takde ! sudah lari , thats why muka dia ketattt  :P check it out ! 

Hasil titik peluh : Shiyda Aqma


Sunday, 29 July 2012, 08:52 2 comment


Hah. Sape pulak nih?

Front view
Back view

Haaa. nak taw?
Ini lah dia Skinny™ maid. Orang gaji "Red skinny's" yang tersangat rajin. Dah la bersihkan rumah sume, sampaikan kedai si "Red skinny's" pon dia tolong jaga. tak caye? cuba tengok bukti gambar kat bawah tuuu. hah. enjoy! :)

Skinny™ maid

Labels: ,



Older Post