Big Boss !

Selamat datang ke blogshop /blogkraf kami . Semua keychain & barang2 di di blog ini adalah 100% handmade dari kami berdua . enjoy and feel free to order ! :)


Post | Order | | Linky

Chit-Chat!



Follow Us Here



History!


» 23-Jul-2012
» 29-Jul-2012
» 03-Aug-2012
» 06-Aug-2012

Edit by

Template: Aina Syaza
Editor: Shiyda Aqma & Aisyah Nan
Other: WeHeartIt Photobucket
Sunday, 29 July 2012, 08:52 2 comment


Hah. Sape pulak nih?

Front view
Back view

Haaa. nak taw?
Ini lah dia Skinny™ maid. Orang gaji "Red skinny's" yang tersangat rajin. Dah la bersihkan rumah sume, sampaikan kedai si "Red skinny's" pon dia tolong jaga. tak caye? cuba tengok bukti gambar kat bawah tuuu. hah. enjoy! :)

Skinny™ maid

Labels: ,


08:45 0 comment
Memperkenalkan, The Skinny's! 
Semuanya memang keding-keding belaka. percayalah! haha :)


Front view
Inilah "Red skinny's™"! 

Back view
Comel tak? Akan datang insyaALLAH lagi comel-lote. hehe. enjoy!

hasil titik peluh: Aisyah Nan


Labels: ,


08:39 0 comment
Meet, the ninja vulgaris™

Haa. ni lah anak lelaki "madam vulgaris™" & "mr vulgaris™".
Dah 8 tahun dia belajar dalam akademi ninja.
waaachaaaa! hehe. enjoy people :)

Hasil titik peluh: Aisyah Nan

Labels: ,


08:33 0 comment
Meet "madam vulgaris™" husband's!

Mr vulgaris™

Hasil titik peluh: Aisyah Nan

Labels: ,


08:29 0 comment
Introducing the other member of vulgaris family!

Madam Vulgaris™


p/s: tahi lalat mahal tuuu. hehe. selamat mencuci mata! :)

hasil titik peluh: Aisyah Nan





Labels: ,


08:24 0 comment
Hi semua! Introducing one of the vulgaris™ family! Nama dia sebenarnya Phaseolus vulgaris™. Pnjg sgt kan? SO panggil je nama manja dia vulgaris™. haha, manja ke? Btw, tahukah anda Phaseolus vulgaris" sbnrnya adalah nama saintifik bagi "beans". yeaaah. haha. selamat mengusha craft kami, sambil buat lawatan sambil belajar! hehe.

"Shy vulgaris™"

hasil titik peluh: Shiyda Aqma

Semoga bertemu di kemudian hari bersama family member si shy vulgaris™ ni. TUNGGUUUU! hehe

p/s: Ini adalah gabungan idea chirp-chirp (owner: Aisyah Nan& felt-tiy (owner:Shiyda Aqma ). So together, we are: The Fabulous Cousins! :)

Labels: ,



Older Post | Newer Post